Indlæser...

VORES VÆRDIER

VORES MISSION ER AT LAVE TIDLØST STRIK, SOM VIL BLIVE VÆRDSAT OG BRUGT IGEN OG IGEN.

 

Vi arbejder kun med de bedste materialer, der sikrer en høj kvalitet og lang holdbarhed. Vores produkter er bygget på kærligheden til rene råvarer, godt håndværk og vores rødder i skandinavisk design. Vores designs afspejler vores værdier, og mange af vores styles har været i kollektionen gennem flere sæsoner. 

 

FUB er lavet med omtanke for miljøet. Vi bruger kun OEKO-TEX® certificeret uld og GOTS certificeret økologisk bomuld. Det er helt afgørende for os, at vi kan tilbyde vores kunder rene, ansvarlige produkter, der har sat et minimalt aftryk på naturen i produktionsprocessen. 

 

Vi laver kun to kollektioner om året. Det betyder, at vores produktion er begrænset til det absolut nødvendige for at undgå overskudslager og materialespild. Vi bruger de bedste råmaterialer for at sikre, at vores produkter har en lang levetid. Råmaterialerne er produceret uden brug af skadelig kemi som for eksempel kunstgødning, sprøjtegifte eller afløvningsmidler. 

Under indfarvningen bruger vi kun såkaldte low impact dyes. Bomulden er indfarvet under GOTS certificering, og ulden er indfarvet under OEKO-TEX certificering. 

 

Vi værdsætter langvarige relationer, både når det kommer til mennesker og produkter. Vi har samarbejdet med den samme leverandør siden begyndelsen. Vores samarbejde udspringer selvsagt af en professionel aftale, men de mange år med skiftende sæsoner og voksende kollektioner har gjort det klart, at samarbejdet først og fremmest hviler på gensidig tillid og respekt.

Vores leverandør er specialiseret i højkvalitetsstrik og er vores sparringspartner i hele processen fra skitse til færdigt produkt. Kvaliteten af deres arbejde afspejler det håndværk, der udgør vores DNA. 

 

Når du køber et produkt fra FUB, enten til dig selv eller til dit barn, kan du være sikker på, at vi har gjort vores bedste for at kunne tilbyde dig et rent, tidløst og komfortabelt stykke tøj med meget lang levetid.