Indlæser...

Levering og returnering

Betaling

Vi modtager betaling med Mobile Pay, MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron. 

Din ordre er først endeligt bekræftet, når du modtager en e-mail med fakturaen og information om, at din ordre er afsendt. Hvis en vare er udsolgt, fjerner vi den fra din ordre og justerer betalingen tilsvarende, så du kun betaler for de varer, du modtager. Betalingen trækkes først fra dit kort, når varerne er afsendt. Vi trækker aldrig pengene for udsolgte varer. 

Rabatkoder kan ikke tilføjes manuelt, efter ordren er modtaget.

Valuta og moms
Alle beløb er vist i DKK og er inklusive 25% moms.

Sikkerhed
Vi krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.


Fragt og levering

Alle danske ordrer leveres med GLS. Vi efterstræber, at ordrer indgået før kl. 12:00 bliver sendt samme dag. Ordrer indgået efter kl. 12:00 bliver først afsendt den førstkommende hverdag. I travle perioder kan der forekomme længere leveringstid.

Vi tilbyder fri fragt på danske ordrer over 2000 DKK.

Fragtpriser og leveringstid for DANMARK:
GLS Hjemmelevering – 55 DKK
GLS Erhvervslevering – 55 DKK
GLS Pakkeshop – 40 DKK
Leveringstiden er 1-2 hverdage

Hvordan kan jeg følge min ordre?
Så snart din ordre er afsendt, sender vi en bekræftelsesmail med faktura og information om evt. udsolgte varer. Du modtager detaljerne om forsendelsen og trackingnummeret i en separat mail fra GLS. Vær opmærksom på, at det kan tage lidt tid, før sporingsdata er uploadet.

Manglende levering
FUB kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS. Hvis GLS ikke kan levere din pakke ifølge din valgte leveringsmetode, vil pakken automatisk blive returneret til FUB og efterfølgende annulleret.  


Returnering

Vi håber, du bliver glad for alt, hvad du køber hos os. Skulle det ikke være tilfældet, så tilbyder vi gratis retur til alle danske kunder, og du har 14 dage fra modtagelsen til at returnere dit køb. Alle varer skal returneres i samme stand, som de var i ved modtagelse. Det betyder, at en vare ikke må være beskadiget, beskidt eller bære nogen som helst tegn på brug andet end, at den har været prøvet på som i en fysisk butik. Alle mærker og skilte skal være intakte, og varen skal være i den originale polybag. Hvis en returneret vare vurderes at være beskadiget, beskidt eller bære tegn på brug, afvises den og returneres til afsender på dennes regning.

Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du indenfor 14 dage fra modtagelsen returnere varen i samme stand og mængde, som du modtog den. Se under ”Sådan returnerer du en vare” for flere oplysninger.

Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til det samme kort, som du brugte ved købet. Fortrydelse skal anmeldes og returneres til FUB senest 14 efter købet. Husk at få en kvittering som dokumentation for, at du har indleveret en pakke til returforsendelse. Vær opmærksom på, at der kan gå op til 10 hverdage, før pengene går ind på din konto. Det afhænger af din kreditkortudbyder.

Sådan returnerer du en vare: 

Alle returvarer skal registreres på vores returportal her, hvor der efterfølgende vil blive sendt en QR-kode til din e-mail. QR-koden kan vises på telefonen i pakkeshoppen, enten ved at åbne mailen eller gennem GLS-appen. Returpakken skal indleveres ved en GLS pakkeshop, hvor QR-koden scannes og en returlabel printes og sættes på pakken. Du skal bruge dit ordrenummer, din e-mail og dit postnummer for at oprette en returnering. En returnering tager typisk 7-10 hverdage, og du modtager en e-mail med retur- og refunderingsbekræftelse, når din returnering er behandlet.

Vi tilbyder ikke ombytning. Vi anbefaler, at du bestiller nye farver/størrelser på hjemmesiden og returnerer de andre styles til os via returportalen.

Returadresse:
FUB
c/o Alpi Danmark
Fastrupdalen 2
7400 Herning

Fortrydelsesret
Der er 14 dages returret på alle varer regnet fra den dag, de modtages. Vær opmærksom på, at du ikke kan fortryde et køb ved at nægte modtagelse af en ordre, uden at du har informeret os om det forinden. 

Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde, som du modtog den jf. vores returprocedure. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til det samme kort, som du brugte ved købet. Fortrydelse skal anmeldes og returneres til FUB senest 14 efter købet. Husk at få en kvittering som dokumentation for, at du har indleveret en pakke til returforsendelse.

Refundering
Hvis du gør brug af din fortrydelsesret, refunderer vi det fulde beløb, som du har handlet for, hvis varen har været afsendt inden fortrydelsen. Leveringsomkostningerne refunderes kun, hvis hele ordren returneres. Vi refunderer købsbeløbet senest 14 dage efter, vi har modtaget dine returvarer. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsbeløbet til det samme kort, som er brugt ved købet. Vær opmærksom på, at der kan gå op til 10 hverdage, før pengene går ind på din konto. Det afhænger af din kreditkortudbyder. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet i vores handelsbetingelser, betragter vi den som brugt og sender den retur uden refundering.

Reklamation
Reklamationer sendes på mail til shop@fub.dk. Når du kontakter os, skal du skrive dit ordrenummer og vedhæfte billeder af varen.  


Kundeservice

Hvis du har spørgsmål til levering eller returnering af en vare, er du velkommen til at kontakte kundeservice på shop@fub.dk

Vi er klar til at hjælpe dig fra mandag til fredag mellem kl. 9 og 15. Vi bestræber os på at svare på din henvendelse hurtigst muligt og senest indenfor 24 timer.