Indlæser...

HANDELSBETINGELSER

Velkommen til fub.dk

Når du lægger en ordre på www.fub.dk accepterer du samtidig vores handelsbetingelser, som er beskrevet her nedenfor. Sørg derfor for at, at du har læst og forstået betingelserne, inden du lægger din ordre.

HANDELSESBETINGELSER

HVORDAN MAN HANDLER PÅ FUB.DK:

1. Kig udvalget igennem og find den ønskede style. Marker den rigtige farve og størrelse og tryk på ”Tilføj til kurv” for at lægge varen i kurven.

2. Find ikonet med indkøbskurven i øverste højre hjørne og tryk på ”Gå til kasse”. Herfra bliver du ledt igennem vores check out system for at færdiggøre ordren.

3. Udfyld dine personlige oplysninger og vælg din foretrukne leverings- og betalingsmåde.

4. Giv dit samtykke til vores handelsbetingelser ved at sætte hak i boksen, der hedder ”Handelsbetingelser”.

5. Tryk på “Fortsæt til betaling” for at aktivere betalingsvinduet.

6. Udfyld dine betalingsoplysninger. Kontroller at alle dine oplysninger er korrekte og gennemfør købet.

Når dit køb er gennemført, modtager du automatisk en ordrebekræftelse. Når ordren er afsendt, modtager du en separat e-mail med fakturaen. I den e-mail modtager du også en returformular, som skal printes ud, udfyldes og vedlægges, hvis du ønsker at returnere noget. Du modtager en separat mail fra GLS med detaljerne omkring din levering samt trackingnummer.

Priserne på hjemmesiden er enten vist i DKK, EURO eller USD og er inklusiv 25% moms. 

Kunder, der handler fra et land udenfor EU, betjenes som DDU (door delivery duty unpaid) og vil kun blive opkrævet leveringsomkostninger fra FUB. Importtold og moms bliver opkrævet direkte fra fragtfirmaet. 

Kunder, der handler fra et EU-land, betjenes som DDP (door delivery duty paid) og importtold og moms er inkluderet i ordrens totalbeløb.


FORSIKRING OG LEVERING

FUB Aps bærer ansvaret for dine købte varer, imens de er i transit og frem til levering på den oplyste leveringsadresse. Ved levering har vi har brug for en underskrift til at dokumentere, at varerne er leveret til rette vedkommende, hvorefter ansvaret for varerne overgår til dig.

Ved returnering af en vare bærer afsender det fulde ansvar for varen, indtil varen er sikkert leveret på den anviste returadresse.


BETALING

Din ordre er først endeligt bekræftet, når du modtager en e-mail med fakturaen og information om, at din ordre er afsendt. Hvis en vare er udsolgt, fjerner vi den fra din ordre og justerer betalingen tilsvarende, så du kun betaler for de varer, du modtager. Betalingen trækkes først fra dit kort, når varerne er afsendt. Vi trækker aldrig pengene for udsolgte varer. 

Rabatkoder kan ikke tilføjes manuelt, efter ordren er modtaget.


SIKKERHED

Vi krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.


RETURNERING

FUB garanterer fuld refundering af alle varer, der returneres indenfor 14 dage efter modtagelse jf. vores handelsbetingelser forudsat, at en vare returneres i samme stand, som den var ved modtagelse. Det betyder, at en vare ikke må være beskadiget, beskidt eller bære nogen som helst tegn på brug andet end, at den har været prøvet på som i en fysisk butik. Alle mærker og skilte skal være intakte, og varen skal være i den originale polybag. Hvis en returneret vare vurderes at være beskadiget, beskidt eller bære tegn på brug, afvises den og returneres til afsender på dennes regning.

Du kan finde flere oplysninger om vores returprocedure under afsnittet ”Levering og returnering”.


REKLAMATIONER

FUB yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten omfatter fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles FUB indenfor rimelig tid. Hvis muligt, vil vi tilbyde at reparere defekte varer.

 

Hvis du ønsker at bytte til en anden vare, skal du blot returnere din oprindelige ordre og lægge en ny ordre på den nye vare.

 

Hvis du ønsker at reklamere over en vare, skal du kontakte vores kundeservice på shop@fub.dk


KLAGEPROCEDURE

Kontakt vores kundeservice, hvis du er utilfreds med dit køb, og så bestræber vi os på at finde den bedste løsning. I tilfælde af vi ikke kan finde en fælles løsning, kan du vælge at indsende din klage til Center for Klageløsning, Toldboden 2, 8800 Viborg, Denmark. For mere information om dine rettigheder som forbruger se www.forbrug.dk.

Det er også muligt at indsende en klage til Den europæiske platform for onlinetvistbilæggelse (OTB) , som stilles til rådighed af Europa-Kommissionen for at gøre onlinehandel sikrere og mere fair ved hjælp af tvistbilæggelsesværktøjer af høj kvalitet http://ec.europa.eu/consumers/odr/


FORTRYDELSESRET

Der er 14 dages returret på alle varer, regnet fra den dag de modtages. Du kan fortryde dit køb ved enten at skrive til os på shop@fub.dk eller bruge returformularen (skal printes), som var vedhæftet i bekræftelsesmailen med din faktura. Vær opmærksom på, at du ikke kan fortryde et køb ved at nægte modtagelse af en ordre, uden at du har informeret os om det forinden. 

Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde, som du modtog den jf. vores returprocedure. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til det samme kort, som du brugte ved købet. Fortrydelse skal anmeldes og returneres til FUB senest 14 efter købet. Husk at få en kvittering som dokumentation for, at du har indleveret en pakke til returforsendelse.


REFUNDERING

Hvis du gør brug af din fortrydelsesret, refunderer vi det fulde beløb, som du har handlet for, hvis varen har været afsendt inden fortrydelsen. Leveringsomkostningerne refunderes kun, hvis hele ordren returneres. Vi refunderer købsbeløbet senest 14 dage efter, vi har modtaget dine returvarer. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsbeløbet til det samme kort, som er brugt ved købet. Vær opmærksom på, at der kan gå op til 10 hverdage, før pengene går ind på din konto. Det afhænger af din kreditkortudbyder. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet i vores handelsbetingelser, betragter vi den som brugt og sender den retur uden refundering.