Indlæser...

VORES HISTORIE

VI LAVER TIDLØST STRIK MED OMTANKE OG ANSVAR FOR MENNESKER OG MILJØ. STRIK, SOM VI HÅBER, DU VIL VÆRDSÆTTE OG BRUGE IGEN OG IGEN.


FUB laver tidløst strik med fokus på rene materialer af den bedste kvalitet. Vi tror på, at de fleste mennesker – børn og voksne, drenge og piger – foretrækker tøj, der føles rart at have på og er nemt at bevæge sig i.

FUB er et dansk brand etableret i 2006 af Anne Sofie Olrik og Lotte Bundgaard. Vi laver klassisk, komfortabelt strik til børn og kvinder. Alt vores tøj er produceret ud fra høje krav til detaljer og håndværk, og vi sætter en ære i at prioritere en ansvarlig tilgang til både design- og produktionsprocessen. Vores kollektioner er udelukkende lavet af OEKO-TEX® certificeret uld og GOTS certificeret økologisk bomuld.

FUB er forankret i den diskrete nordiske æstetik med det formål at skabe kvalitetsstrik i rene materialer uden at gå på kompromis med hverken design eller komfort. I en tid hvor fast fashion fylder mere og mere, så går FUB imod de konstant skiftende tendenser og prioriterer klassiske designs, der altid holder. For designer Anne Sofie Olrik er det vigtigt, at et design kan holde længere end en sæson. Ikke bare i sit udtryk, men også ved at stille høje krav til de materialer, der anvendes, så tøjet kan holde til at blive brugt igen og igen.

Farveholdningen er altid diskret med få skiftende farver. I hver kollektion findes de klassiske farver som ecru, navy og naturlige melanger i kombination med nogle få udvalgte sæsonfarver, der skaber en aktuel kontrast til det klassiske FUB look.

FUB er lig med moderne klassikere i udsøgt kvalitet!